Formula 1: Drive to Survive, een serie waarin we mee worden genomen in een zwaar hectisch seizoen Formule 1. We weten als geen ander dat het natuurlijk ontzettend druk en chaotisch kan zijn, maar poh na die beelden leefde we met iedereen mee. De nog nooit eerder vertoonde beelden, vertelde verhalen en emoties van coureurs en teamleden maakte het heerlijk om naar te kijken. Des te blijer dat we worden dat Netflix zojuist het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Surive heeft aangekondigd.

Tweede seizoen Formula 1: Drive to Survive

In 2020 zal de dynamische serie Formula 1: Drive to Survive terugkeren op Netflix en grootser dan het voorgaande seizoen. Er zullen negen nieuwe afleveringen te zien zijn en ditmaal zal niet alleen onze Max Verstappen prominent aanwezig zijn. Ook teams als Mercedes en Ferrari hebben zich ditmaal aangesloten, dus we zullen veel spektakel beleven in de strijd om het kampioenschap in de beste raceserie ter wereld.

De serie volgt de teams tijdens alle F1-races in 2019, te beginnen in Australië en vervolgens rond de wereld, van Hongarije tot Singapore en van Brazilië tot Mexico, waarna de laatste wedstrijd van het seizoen plaatsvindt in Abu Dhabi. Er mogen slechts twintig coureurs deelnemen aan de snelste sport te wereld en dit jaar verscheen de jongste coureur ooit aan de start. Net zoals vorig jaar moeten sommige coureurs hun contract worden verlengd, dus is het voor de hoogste zaak om een goed resultaat neer te zettten.

Wat kan je verwachten?

Uiteraard neemt de serie je opnieuw mee met een kijkje achter de schermen bij de coureurs en geeft het een uniek, maar vooral realistisch beeld van hun leven zowel op als buiten het asfalt. We mogen weer een glimp ontvangen van de spanning en de glamour van de sport. Frustraties, tranen en blijdschap zullen dan ook weer prominent aanwezig zijn in dit seizoen.