Trouwen, je moet het maar willen… Ten eerste zit je nu voor altijd vast aan je schoonfamilie en het kost je ook nog eens een godsvermogen. Als je je vriendin toch wilt trakteren op een peperdure ring, doe het dan goed. Geef bijvoorbeeld een trouwring gemaakt van je favoriete auto, vet toch?

Trouwringen gemaakt van je favoriete auto

Als autoliefhebber is er niets beter dan voor altijd een stukje van je favoriete auto bij je te dragen. Dankzij het Britse Scrap Car Comparison Limited is dit nu mogelijk. De auto-vergelijker is namelijk een samenwerking aangegaan met juwelenmaker Edward Fleming. Zij maken nu speciaal voor jou een ring uit je favoriete auto.

trouwring auto

Een Lamborghini om je vinger

Wat je ook wil, deze man kan het maken. Zo is er al een ring van een Mini Cooper, Ford Fiesta en zelfs een Lamborghini Huracan. Hiervan hebben ze een stukje van de uitlaat en carbon van de auto verwikkeld tot een ring. Vervolgens plaatst hij een diamant in het midden en voilà, daar is je nieuwe trouwring gemaakt van je favoriete auto.

Op aanvraag en op maat gemaakt

Maar het kan nog gekker. Voor de Ford Fiesta-ring is zelfs een stuk van de koplamp gebruikt. Zie je dit nou echt niet zitten? Geen stress. Je kunt zelf je wensen doorgeven aan de juwelenmaker. Hij gaat vervolgens hard aan de slag om jou droom werkelijkheid te maken. Omdat het dus een persoonlijke aanvraag is en de ringen op maat worden gemaakt, is er geen prijs vast te stellen voor deze unieke trouwringen. Toch ge├»nteresseerd? Vraag dan een offerte aan op de website van Scrap Car Comparison Limited. Van deze ringen krijgt je huwelijk gegarandeerd een ‘boost’.