Traxxas is een speelgoedmerk dat een aantal van de meest indrukwekkende op afstand bestuurbare voertuigen maakt, zoals deze Land Rover mini-replica. Deze kleine off-road tank kan bijna elk terrein aan, dankzij een robuuste versterkte aandrijflijn, geavanceerde suspensie, het vermogen om zelf te herstellen nadat hij is omgedraaid en een super krachtig 6s powersysteem.

110 kilometer per uur!

Het krachtsysteem is verantwoordelijk voor de meest indrukwekkende specificatie van de E-Revo: het vermogen om over asfalt en vuil te schijnen bij snelheden van meer dan 110 km/u.

Om zijn absurde prestaties te weerstaan is dit monstertje ook uitgerust met nog zwaardere offroad-wielen en -banden, een vierwielaandrijving met vier assen en nog veel meer. Als je de allerbeste R / C-monsterwagen ooit wilt bemachtigen, moet je wachten tot het einde van deze maand, dan mag je er omgerekend 480,- euro voor neertikken.

Traxxas E Revo RC MonsterTruck 2 Traxxas E Revo RC MonsterTruck 1 Traxxas E Revo RC MonsterTruck 3 Traxxas E Revo RC MonsterTruck 4