Sports

Dit is de opmerkelijke 7-jaarse transformatie van Conor McGregor

Conor McGregor comeback

Conor McGregor is een naam die we allemaal wel kennen. De vroeger onverslaanbare MMA-vechter was de afgelopen maanden niet te bewonderen in de kooi, maar was wel te zien in vaak ietwat controversiële video’s. Nu maakt de 34-jarige Ier werk van zijn comeback, en hij deelt een paar indrukwekkende transformatie-foto’s.

Conor McGregor poseert op Instagram met indrukwekkende biceps

De transformatie van McGregor nam maar liefst zeven jaar in beslag. Op Instagram is te zien dat de Ier er ongelooflijk gespierd uit ziet. In de sportschool poseerde hij met zijn imposante biceps.

View post on Instagram
 

De transformatie van de slechts 65 kilo wegende McGregor is werkelijk verbluffend. McGregor wordt gezien als één van de grootste sterren in de UFC-geschiedenis, en kondigde onlangs al “de grootste comeback ooit in de sportgeschiedenis” aan. Nadat hij zich in 2015 slechts twee jaar na zijn debuut kroonde tot wereldkampioen, promoveerde McGregor naar de 70-kilo divisie. Daar versloeg hij Eddie Alvarez, en zo werd hij de eerste ooit in de UFC-geschiedenis die twee wereldtitels tegelijkertijd in handen had.

In 2016 versloeg de Ier in een weltergewicht-gevecht Nate Diaz, en datzelfde deed hij in 2020 tegen Donald Cerrone.

In juli 2021 sloeg het noodlot toe voor McGregor. Tijdens een gevecht met Dustin Poirier brak hij zijn been, waarna hij niet meer terug te zien was in de ring.

Conor McGregor werkt aan terugkeer in de ring

De voormalig tweegewicht-kampioen bevestigde eerder al dat zijn terugkeer in de weltergewicht-categorie zou zijn. McGregor beweert momenteel 77 kilo te wegen.

Echter mag de Ier tot zeker 2023 niet meer vechten, vanwege zijn Hollywood-rollen. Maar hij maakt de weg als filmster vrij om volgend jaar op denderende wijze terug te keren in de kooi. In een live-video op Instagram zegt McGregor: “Ik kom hopelijk snel terug. Ik streef naar begin 2023. Ergens in dat eerste kwartaal”. Het is hoe dan ook afwachten wat de bij wijlen UFC-superster nu echt gaat doen.