Niets wat een zware workout zo ondersteunt als de juiste beats. Maar tegelijkertijd is er niets zo vervelend als oortjes die uitvallen en snoeren die in de knoop zitten. Met deze headphones van Philips Sound weet je zeker dat jij de workout ongestoord en extra gestimuleerd doorkomt. Werken voor die gains!

Philips Sound Headphones

Het assortiment van Philips op het gebied van audio is groot. Maar, niet al deze gadgets zijn even geschikt om mee te gaan sporten (een koptelefoon die afglijdt bij elke push-up is niet heel bevorderlijk voor je workout). Gelukkig snappen ze dat bij Philips Sound en hebben ze een serie sport-headphones uitgebracht. Wij lichten er twee voor je uit. Allebei een verrijking voor je sportregime.

Philips Headphones

Philips ST-702 Headset

Bij deze optie blijft het geklooi met snoeren helemaal buiten spel. Deze case bevat twee earbuds die dankzij verschillende pasvormen voor iedereen een goede match zijn. De Philips Sound Headphones hebben een afspeelduur van 6 uur, met een oplaadcase die er een totaal aantal van 18 uur van maakt. . Kortom, daar kan je wel even mee vooruit. Maak je het goed zwaar voor jezelf en baad je in het zweet? Dan is dat dankzij de IPX5-waterbestendigheid geen probleem. Door de UV-reinigingstechnologie blijven de earbuds altijd fris, hoe hard je ook traint. Ideaal toch. De set vind je voor 158,00 op Bol.com. 

Philips Headphones

Philips In-ear SN-503

Dan deze. Niet geheel draadloos, maar met een enkel snoer dat achter je nek langs loopt. Absolute pro van deze Philips Sound Headphones: de ingebouwde hartslagmeter. Zo ben je tijdens je workout niet alleen voorzien van je favoriete muziek, maar heb je achteraf ook nog wat data van de inspanning die je hebt geleverd. Deze oortjes kosten 129,00.

Philips Headphones

De ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking zorgt voor helder geluid, mocht je tijdens of na een training een telefoontje moeten plegen. Ook deze pasvorm is dankzij de verschillende rubberen oordopjes precies naar jouw oor te vormen. De batterij gaat 6 uur mee en in slechts 2 uur is hij weer opgeladen van 0-100%. Klaar voor de volgende workout.