Star Wars fans opgelet! Er is een nieuwe trailer van Star Wars The Mandalorian seizoen 2 losgelaten. Dit betekent dat we een nieuw seizoen kunnen verwachten en het ziet er heel erg goed uit!

The Mandalorian seizoen 2 trailer

Wat uniek is, is dat de trailer als eerste op Instagram gedeeld werd. In de trailer zien we onder andere Baby Yoda en The Mandalorian zelf voorbij komen. We krijgen ook goede inzichten over welke kant het verhaal op gaat. Een vrouwelijke stem hoor je een opdracht voor Mando uitspreken: “Je moet hem terugbrengen naar zijn eigen soort”.  Waar het zich afspeelt weten we niet precies. we horen wel dat er een gevecht is geweest tussen “Mandalor the Great en een ‘order van sorcerers’ die de Jedi heten” Het enige antwoord wat Mando krijgt is “This is the way”. Een erg meeslepende trailer.

Acteurs en personages in het tweede seizoen

Er is nog niet veel bekend over The Mandalorian seizoen 2. We weten wel dat in het nieuwe seizoen Timothy Orphant op de een of andere manier zich zal mengen in het verhaal. Rosario Dawson gaat het ‘clone wars’ personage Ahsoka Tano spelen en Temuera Morrison gaat de rol van Boba Fett op zich nemen. Uit seizoen 1 komen verder ook Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito terug. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Ook gaan er al geruchten dat het derde seizoen van The Mandalorian al in de maak is. Favreau is al heel lang bezig met het schrijven van het script en het kan nog wel even duren voordat dit nieuws wordt bevestigd. Het tweede seizoen is vanaf 30 oktober exclusief te zien op Disney Plus. De verwachtingen zijn extreem hoog na het ongekende succes van het eerste seizoen. Wij kunnen niet meer wachten en zijn benieuwd hoe het verhaal zich verder ontwikkelt.

The mandalorian