Wat is de overeenkomst tussen Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch? Inderdaad, het zijn allebei misdaadseries. Maar ze zijn vooral allebei geproduceerd door Guy Ritchie. Na een klein ommetje met wat bijbehorende missers is lijkt hij het juiste pad weer te hebben gevonden met een nieuwe misdaadknaller. De trailer van The Gentleman is zojuist uitgebracht en mannen, Guy Ritchie is back.

The Gentleman

De film gaat over de cannabis-industrie in Europa. We zien een Britse drugsbaas die zijn imperium probeert te verkopen aan een oude en zeer rijke familie uit Oklahoma. Wanneer concurrenten hoogte krijgen van deze verkoopdeal breekt de hel los. Iedereen probeert koning van de cannabiswereld te worden. Chantage, omkoping, samenzweringen, aanslagen en een flinke bak humor: er ontbreekt niets aan deze misdaadfilm.

The Gentleman

Sterrencast

Wat ons als eerste opvalt bij het zien van de trailer van The Gentleman is de sterrencast die Ritchie voor zijn film heeft weten te verzamelen. In de 2:33 minuten durende trailer zien we onder andere Matthew McConaughey –alright, alright, alright-, Hugh Grant, Collin Farrel, Henry Golding, Charlie Hunnam en Michelle Dockery. De vingerdrukken van Ritchie druipen van het geheel af. Niet alleen de verwachtingen liggen hoog, ook ons enthousiasme groeit bij het zien van de beelden. Goed nieuws dan ook dat de film al in januari 2020 te zien is. Grote kans dat hij tussen jouw favoriete misdaadfilms belandt.