Oeps foutje! Op sociale media werden afgelopen weekend massaal beelden gelekt van de eerste, volledige trailer van Mission Impossible 7.

Mission: Impossible 7 trailer gelekt

De trailer werd in april tijdens het filmfestival CinemaCon in Las Vegas voor het eerst getoond. Filmstudio Paramount Pictures heeft de twee minuten durende video nog niet online gezet, maar toch werden er beelden massaal op het internet gedeeld. Inmiddels wordt er massaal geprobeerd alle beelden offline te halen. Toch weten we nu een stuk meer over de nieuwe film. Tijdens het Paramount’s CinemaCon-panel werden al de titels aangekondigd voor Mission: Impossible 7 & 8. Hoofdrolspeler Tom Cruise onthulde de naam voor de zevende film: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Daarna volgt Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two. Het gaat nog even duren, voordat de films in de bioscoop verschijnen.

Mission Impossible 7

Waar gaat Mission Impossible 7 over?

De zevende film in de reeks is mede geproduceerd door Skydance. Oorspronkelijk zou de film in juli 2021 in de bioscoop te zien zijn, maar werd meermaals uitgesteld vanwege de pandemie. De film was namelijk erg gecompliceerd om op te nemen, vanwege de vele stunts en effecten. De makers kozen ervoor om zo min mogelijk green screen werk te gebruiken. En dat niet alleen: de films staan erom bekend om veel te reizen naar meerdere landen. Zo werd de vorige film opgenomen in onder meer Noorwegen, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Dat belooft veel goeds!

Veelbelovende cast in Mission Impossible 7

Naast Tom Cruise zijn er onder andere rollen voor Pom Klementieff, Shea Whigham, Hayley Atwell en Esai Morales. Laatst genoemde vervangt Nicholas Hoult voor ‘de slechterikkenrol’. Daarnaast zijn er ook een aantal terugkerende castleden, waaronder Vanessa Kirby en Henry Czerny. Na jarenlang wachten kunnen de fans gaan aftellen. De eerste film verschijnt op 14 juli 2023 in de bioscoop en deel twee gaat op 28 juni 2024 in première. Check de gelekte trailer hier: