Een goede film gaat gepaard met het trekken van zo veel mogelijk aandacht, nog voor hij op het witte doek te zien is.  Meestal gebeurt dat door middel van een trailer die zó dik is, dat je zeker weet dat je de film gaat kijken wanneer hij uitkomt. Een schoolvoorbeeld hiervan is de nieuwe trailer van Bloodshot. We moeten nog even wachten tot we de film kunnen bekijken maar de trailer is zó bikkelhard, dat niet gaan geen optie is.

Bloodshot

In een bloeddorstige trailer zien we Vin Diesel op zijn best. De film is een stripverfilming waar Diesel de rol van superheld vertolkt. In de film wordt soldaat Ray Garrison vermoord. Met dank aan technologische upgrades (zijn lichaam is volgestopt met miljarden nanobots, keert hij terug. Eenmaal terug begint een avontuur en dat is een harde, een hele harde. Check snel de trailer waarin we Vin Diesel zien op zijn best: bruut, hard, bebloed en vol met actie.

Sony Pictures

Sony Pictures werkt de komende jaren aan hun eigen Marvel-filmuniversum rond Spider-Man en andere helden en schurken. Ook zet de studio zich nu in binnen een andere wereld van superhelden: eentje gebaseerd op Valiant Comics. De film is vanaf 27 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.