Ten zuiden van het Central Park in New York, vind je het Tommy Hilfiger Penthouse met een waarde van maar liefst $50m. Met uitzicht over het Central Park en de beroemde winkelstraat 5th Avenue, bevindt dit stulpje zich misschien wel op een van de meest begeerde locaties ter wereld.

Tommy Hilfiger Penthouse

Volgens de Wall Street Journal, heeft het Hilfiger koppel destijds zo’n $25.5 miljoen neergeteld voor de twee woningen, die samen zijn gesmolten tot één waanzinnig penthouse.

In 2008 besloot het fashion koppel de woning van bijna 600 m2 volledig te renoveren. De 20 miljoen dollar kostende renovatie is een jaren project. Dit heeft echter wel zijn vruchten afgeworpen en resulteert in een penthouse, volledig in de originele Frans-Renaissance stijl.

De woning brengt de elegantie uit die tijd en de het charismatische van de luxe stijl van Tommy Hilfiger samen in een riante woning met maar liefst 12 kamers, waarbij het plafond ruim 10 meter hoog is en versierd met de originele elementen. Ook het metselwerk en de houten vloeren maken het huis tot een uniek object.

De eerste verdieping huist een bibliotheek, een state of the art kantoorruimte, speciale media kamer met open haard, geïnspireerde keuken waar je kunt eten, een formele diner zaal, en een thee kamer met een met de hand geschilderde muurschildering door Hilary Knight.

Een schitterende trap brengt je vervolgens naar de tweede verdieping, waar je verschillende slaapkamer suites tegenkomt – ieder met een eigen thema. De master suite bevindt zich in een luxe hoek van de toren, met een decoratieve haard, geïnspireerde badkamer, twee dressing rooms en een eigen terras met adembenemend uitzicht over Central Park.

tommy hilfiger pent house gewoonvoorhem 5 tommy hilfiger pent house gewoonvoorhem 6 huis tommy hilfiger new york gewoonvoorhem online mannen huis tommy hilfiger new york gewoonvoorhem online mannen 9