Het is bijna juli, de zon schijnt volop, de versoepelende maatregelingen zetten voort en langzaam maar zeker neemt het perspectief op (toch nog) een heerlijke zomer toe. We mogen weer uit eten, we kunnen weer bier drinken op het terras en het mooie weer biedt alle mogelijkheden voor een leuke vakantie in eigen land. Nu we weer meer de deur uit gaan zullen we afscheid moeten nemen van de oude joggingsbroek met vertrapte sneakers waar we de afgelopen maanden in hebben gelopen. Tijd voor een fresh look, en dat begint bij een paar goede sneakers.

Sneakers voor minder dan 100 euro

De ideale zomerschoen is natuurlijk de sneaker. Vaak wat luchtiger, lichter en met een zomerse, sportieve uitstraling. Het leuke van sneakers is dat ze in alle soorten te krijgen zijn. Simpele classic wit of voorzien van opvallende kleurstellingen: voor ieder wat wils.

sneakers

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je je budget niet volledig wil opmaken aan schoenen, maar ook wat over wil houden voor de zomerdagen met vrienden of die leuke date, hebben we 10 paar sneakers voor je op een rij gezet voor minder dan €100. Wil je liever compleet witte sneakers? Check dan deze lijst van witte exemplaren voor de zomer.