Je hebt bizarre online advertenties en je hebt bizarre online advertenties. Dit is er zo eentje. De tissue die Lionel Messi gebruikte om zijn tranen te drogen bij de afscheidspersconferentie van FC Barcelona wordt nu voor één miljoen dollar aangeboden op het internet.

Emotionele afscheidsspeech

Tranen met tuiten huilde de Argentijnse voetbalster toen hij zijn afscheid nam van zijn grote liefde FC Barcelona. Na ruim twintig jaar is er een einde gekomen aan dit prachtige huwelijk. Zijn andere grote liefde, Antonella Roccuzzo, overhandigde hem een tissue tijdens dit emotionele afscheid van de Catalaanse club. Met dit stukje papier droogde Messi zijn tranen. Niet wetende, dat dit stukje papier door een onbekend persoon zou worden opgepakt en online worden aangeboden voor een bizar bedrag van één miljoen dollar.

Tijdens de afscheidspersconferentie zei Messi onder andere dat Barcelona de club van zijn leven is waar hij al sinds zijn dertiende speelt. Hij kon zijn emoties dan ook moeilijk bedwingen en was zichtbaar erg aangedaan om de club te verlaten. Zowel de club als de speler hebben er alles aangedaan om het huwelijk langer te laten voortduren, maar het mocht helaas niet zo zijn. De regels van de La Liga over financiële regelgeving ontzegden hem een langer verblijf bij de club.

“Dit is het slechtste en verdrietigste moment uit mijn leven”, vertelde de baltovenaar. “Ik voelde de liefde van de mensen en beantwoordde hun liefde en respect.”

Tissue van Lionel Messi

Volgens Complete Sports slaagde een man, die op de eerste rij van dezelfde persconferentie zat, erin de weggegooide tissue van Messi te bemachtigen. Dit doekje wordt nu dus online aangeboden op Meikeduo voor een duizelingwekkend bedrag van een dikke één miljoen euro. De persoon die het weefsel op Meikeduo veilde, geciteerd door Rojakdaily, beweert dat de tissue van Messi genetische materiaal van de voetballer bevat waarmee je in wezen een voetballer zoals hij zou kunnen klonen. Bizar, niet?

messi