Other

Hawaï betaalt je vliegticket en hotel als je op het tropische eiland komt ‘thuiswerken’

thuiswerken hawaii

Ben jij ook uitgekeken op de binnenkant van je huis en het grijze Nederlandse weer? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor jou! Je kan nu namelijk op Hawaï komen ‘thuiswerken’! Het beste van alles, is dat het ook nog eens volledig gratis is. De Amerikaanse Staat betaalt namelijk je vliegticket en hotel. Lees snel verder en kom alles te weten over deze unieke kans.

Thuiswerken op Hawaï

Net als de rest van de wereld, heeft ook Hawaï flink te lijden onder de huidige situatie. Toeristen blijven weg en daardoor dreigt er een grote crisis. Daar heeft de Amerikaanse staat iets op gevonden, zo meldt CNN. Hawaï wil namelijk mensen trekken om er te komen werken, zodat ze de economie steunen. Het is een win-winsituatie: jij zit lekker te werken op het strand van Hawaï waardoor de economie min of meer wordt gered. Klinkt goed, toch?

Gratis vliegtickets en hoge korting op je verblijf

Hawaï betaalt je vliegticket en geeft hoge korting op je verblijf in één van de hotels op het eiland. Het enige wat je daarvoor moet doen is dertig dagen op het eiland verblijven, je gebruikelijke werk doen, eten en drinken bij één van de vele tentjes én een aantal uur per week vrijwilligerswerk doen. Klinkt als een goed deal, toch? Geïnteresseerden van buiten de staat kunnen zich aanmelden tot 15 december. Uit alle aanmeldingen worden er vijf ‘winnaars’ gekozen. Deze gelukkige mensen mogen 30 dagen thuiswerken op het tropische eiland. Zodra ze zijn vertrokken, kan de volgende groep in hun verblijf trekken op Hawaï.

Aanmelden voor het ‘Movers & Shakas’ programma

Aanmelden voor deze unieke mogelijkheid kan via de website van Movers & Shakas. Dit is de organisatie die dit bijzondere programma op heeft gezet. De site heeft het erg zwam vanwege alle aanvragen, dus het geluk moet je wel echt aan je zijde hebben. Zie jij jezelf al zitten? Lekker thuiswerken in een hangmat met een kokosnoot in je hand, heerlijk!