Thuis trainen: tenzij je een ware gym in de tuin of garage hebt gebouwd is er niet zo veel te trainen toch? Zeker niet als je de zware gewichten van de sportschool gewend bent. Wrong. Natuurlijk is het wat lastiger en misschien iets kneuteriger dan het ijzervreten in de sportschool, maar ook thuis kun je er prima voor zorgen dat die spieren in tact blijven en zelfs verder groeien. Hoe? Met deze 19 thuisoefeningen voor spiergroei bijvoorbeeld.

Thuisoefeningen voor spiergroei

Heel het internet barst uit zijn voegen als het gaat om thuis-train-tips. Schema’s, creatieve work-outs, alles komt voorbij. Waarom deze informatie dan van toegevoegde waarde is? Omdat er in één video van 8 minuten in één klap 19 oefeningen worden gepresenteerd waarmee jij uit de voeten kunt. Stuk voor stuk goed voor de groei en uit te voeren vanuit de woonkamper, slaapkamer of vanaf je balkon.

Thuisblijven betekent niet het einde voor je gains. Niet als je het slim aanpakt. Leef je uit met deze thuisoefeningen voor spiergroei. Specifiek aan het werken aan die sixpack? Check dan deze oefeningen voor een wasbordje waar je u tegen zegt.