Entertainment

The Woman in the Window wordt een huiveringwekkende Netflix-film

the woman in the window

We zitten allemaal meer thuis en komen minder buiten. Maar wat nou als je niet naar buiten kúnt, omdat je pleinvrees hebt? Dan ben je gewoon niet in staat om naar buiten te gaan. Soms krijg je dan iets mee van wat er bij de buren gebeurt, en wordt het ineens heel spannend. In The Woman in the Window kunnen we een enorm spannende Netflix-film verwachten.

The Woman in the Window komt op Netflix

Je hebt in sommige films dat vage oude vrouwtje dat uit het raam meekijkt met wat er op straat gebeurt. In The Woman in the Window is de vrouw die uit het raam kijkt de hoofdpersoon, met de naam Anna Fox. Zij wordt gespeeld door topactrice Amy Adams, die we al kennen van Catch Me If You Can en Man of Steel. Ook topacteurs Gary Oldman en Anthony Mackie zijn in de film te zien.

Nu speelt Amy Adams dus Anna Fox, die alles vanuit huis meemaakt. En zo ziet ze een keer bij de buren iets gebeuren wat haar mond doet openvallen. Een schokkende situatie zorgt ervoor dat ze ineens betrokken raakt bij allerlei dingen die ze niet wilde. Maar wie gelooft het verhaal van iemand die nooit buiten komt?

Watch on YouTube

Volgende maand op Netflix

De trailer van The Woman in the Window is onlangs online gegooid door Netflix. Ook hebben ze de release-datum bekendgemaakt, namelijk 14 mei. Vanaf die dag kunnen we deze spannende thriller zien. Dat is een datum die oorspronkelijk helemaal niet bedoeld was voor deze film. Eigenlijk zou The Woman in the Window namelijk al in oktober 2019 zijn verschenen. Dat ging niet door vanwege een slecht ontvangen testscreening. De datum werd verplaatst naar 15 mei 2020, maar door een zekere pandemie moest het wederom verplaatst worden. Uiteindelijk is de film dus nog steeds niet vertoond aan het grote publiek. Maar gelukkig staat The Woman in the Window vanaf 14 mei 2021 op Netflix.