Het festivalseizoen… Bijna iedere nacht dromen we erover en vanaf 25 september is het eindelijk weer zover. Het is al een tijdje geleden dat we op de ‘normale’ manier naar een festival konden. In deze tijd snakken we als nooit tevoren naar een feestje als Lowlands of Pinkpop. Wat hebben we eigenlijk altijd nodig bij een festival? Juist, een stoel. Wij hebben nu dé perfecte stoel voor op ieder festival gevonden. Met deze stoel kun je overal en altijd even een rustmomentje pakken.

Een handige stoel voor op ieder festival

Na een poosje dansen (of stilstaan) worden je benen toch wel een beetje moe. De echte die-hards gaan gewoon op de grond zitten, maar dat vindt niet iedereen zo fijn. Daarom hebben we nu de oplossing gevonden. Met ‘The Wanderr’ kun je op ieder moment even rustig gaan zitten, op welke manier dan ook! Deze stoel gaat absoluut met ons mee naar het volgende festival.

‘The Wanderr’

Zeg de strandstoel, campingstoel of klapstoel maar vaarwel, want die onbenullige dingen zijn vanaf nu verleden tijd. Met ‘The Wanderr’ wordt ieder feestje een stuk relaxter. ‘The Wanderr’ is een multifunctionele stoel die je op meerdere manieren kunt uitklappen, neerzetten en gebruiken. Wil je even liggen? Dan maak je de stoel gewoon helemaal plat. Vervolgens heb je binnen een handomdraai een rechte leuning en in de twee verstelbare armleuningen kun je de drankjes kwijt. Ben je weer helemaal uitgerust, dan klap je de stoel weer in en neem je ‘m gemakkelijke mee door de wielen aan de onderkant.

stoel voor op festival the wanderr

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

‘The Wanderr’ heeft maar liefst zes verschillende standen om even in uit te rusten. Daarnaast kan het ook als opbergplaats worden gebruikt. Zo heeft deze stoel meerdere mogelijkheden op een festival. Kies je favoriete kleur en bestel ‘The Wanderr’ op de website van OmeGear. Je volgende festival wordt sowieso een feestje!