BAM! De wereld der series heeft weer een goed nieuwtje waar wij stervelingen op teren kunnen. Deze week werd er via Twitter namelijk duidelijk gemaakt dat de Amerikaanse hitserie terugkeert naar Netflix! Op 13 oktober 2017 moest de¬†streamingdienst de stekker er noodgedwongen uittrekken, maar nu weet het te melden dat de serie ‘snel’ weer te bekijken is. En dat terwijl Seizoen 10 er ook zeker komen gaat!

The Walking Dead op Netflix

Netflixers hebben in 2011 voor het eerst kunnen ervaren hoe het er aan toegaat in The Walking Dead. Wat alles behalve comfortabel is, want de mensheid krijgt te maken met een zombie apocalypse. Over de schouders van sheriff Rick en zijn kompanen kan men meekijken hoe dit het slechtste in de mens naar bovenhaalt. Dat terwijl men in een wereld vol gevaar en verraad juist moet samenwerken om te overleven.

Momenteel telt de hitserie op papier in ieder geval 9 seizoenen met 123 afleveringen! Met zo’n lengte is het dan ook niet verassend dat de serie de afgelopen tijd aardig wat verliezen geleden heeft onder bingers die uitgekeken raakten op het steeds weer herhalende patroon. Desalniettemin is uit een onderzoek van Parrot Analytics gebleken dat de serie de meest populaire tv-serie van 2018 was ter wereld.

The Walking Dead Seizoen 10

Toen The Walking Dead van Netflix werd gehaald was het zes seizoenen rijk, inmiddels is het tiende seizoen een feit in de maak. The Walking Dead is nu halverwege seizoen 9, maar showrunner Angela Kang heeft laten weten dat AMC Networks in het tiende seizoen van The Walking Dead gaat vernieuwen. Degenen die halverwege zijn afgehaakt zullen hier vast niks van snappen, maar er is al flink wat verandert met de introductie van The Whisperers.

Het is overigens nog niet duidelijk welke seizoenen terug zullen keren, maar we hopen natuurlijk op de volledige reeks. Als jij hier echter geen geduld voor hebt, dan had je Fox maar in de gaten moeten houden. Twee dagen na de release bij AMC zend de televisiezender namelijk elke aflevering uit.