Entertainment

Trailer van nieuwe ‘The Suicide Squad’-film staat nu online

Suicide squad 2

We kijken al lang niet meer verbaasd op als er wéér een superheldenfilm (of serie) verschijnt. Toch kunnen we er altijd weer van genieten, zeker als je kijkt naar de crème de la crème onder de films. The Suicide Squad wordt er zo één. Dat kunnen we nu al zien aan de hand van de nieuwe trailer die is prijsgegeven.

Nieuwe trailer van ‘The Suicide Squad’ is nu te zien

In 2016 verscheen Suicide Squad. Die film draaide om een aantal schurken met superkrachten, die gedwongen werden om de overheid te helpen op een gevaarlijke missie. We werden geïntroduceerd aan Margot Robbie’s Harley Quinn en de Joker van Jared Leto, naast andere spraakmakende types. De film was een groot succes qua inkomsten en haalde bijna 750 miljoen dollar op. Nu is het tijd voor een langverwacht gevolg. Deze film gaat The Suicide Squad heten.

Nieuwe missie brengt team in gevaar

In het vervolg, The Suicide Squad, worden de superschurken op een gevaarlijke missie gestuurd richting een Zuid-Amerikaans eiland. Daar bevindt zich een gevangenis en laboratorium waar heftige experimenten worden uitgevoerd en veel politieke gevangenen worden vastgehouden. De missie confronteert hen met de nodige vijanden, explosies, brute gevechten en komische momenten.

Vette cast met onder andere Margot Robbie en Idris Elba

James Gunn (bekend van onder andere Guardians of the Galaxy), regisseerde The Suicide Squad. De cast die hij aanstuurde ziet er erg indrukwekkend uit. We zien Margot Robbie weer terug in haar typerende rol als Harley Quinn. Verder spelen onder andere John Cena, Sylvester Stallone, Idris Elba en Viola Davis rollen in de film.

Dit is wanneer je ‘The Suicide Squad’ kunt kijken

Voorlopig kunnen we genieten van de trailer van The Suicide Squad. De datum waarop we de film kunnen verwachten laat nog zo’n maandje op zich wachten. Vanaf 5 augustus gaat de film namelijk in première. Ook is de film rond die tijd te zien op HBO Max. Dat is niet het enige, want er komt ook nog een serie naar HBO, gebaseerd op het personage van John Cena in de film.

Watch on YouTube

Op zoek naar meer superheldenfilms? Check dan ons overzicht van de 10 beste superheldenfilms volgens IMDb.