Wie had dat gedacht? The Opposites komen weer bij elkaar. Het treurige nieuws dat het rapduo uit elkaar ging wist onze oren ruim 5 jaar geleden te bereiken en daarmee kwam er toch wel een einde aan een legendarisch tijdperk. Of het rapduo meer shows samen zal geven is nog afwachten, maar er staat in ieder geval één show op de planning!

Big2 en Willem

Big2 (Twan van Steenhoven) en Willem de Bruin beter bekend als ‘The Opposites’ besloten in 2014 een punt achter hun carrière als rapduo te zetten. Dat was natuurlijk triest nieuws, want we gingen/gaan nog steeds maar al te goed op hun uitgebrachte plaatjes. Die keus werd gemaakt door Twan van Steenhoven, waarna hij en de Bruin allebei verder gingen als soloartiesten. Des te blijer dat we worden dat ze 10 augustus nog één keer samen te horen zijn voor een show op Appelsap!

The Opposites bij elkaar

De show wordt een zeer groot feestje, want niet alleen vieren we een hereniging tussen het rapduo, maar ook de verjaardag van Big2 en het is dan precies vier jaar geleden dat hij met Willem de Bruin voor het laatst een liveshow deed. Des te meer de reden om deze show absoluut niet te missen, want het is wel duidelijk dat dit een hele leipe show gaat worden! Waar komt die keuze nou precies vandaan vraag je? “De beste beslissingen worden genomen uit intuïtie”, zegt het tweetal in een verklaring. “Het voelt heerlijk om na zoveel jaar weer samen te gaan doen waar we het beste in zijn, alles uit z’n voegen trekken!”

Terugblik

Om je alvast even warm te draaien voor hun show van Appelsap, delen wij je al te graag maar even selectie van de heerlijke plaatjes die het duo heeft uitgebracht. optreden tijdens Lowlands 2013. Na het horen van die nummers begint het bij ons alweer te kriebelen om het duo nummers zoals: Sukkel Voor De Liefde, Slapeloze Nachten en natuurlijk Dom, Lomp & Famous te horen.