Sinds WO II heeft de Amerikaanse oorlogsveteraan Calvin Barr met het geheim geleefd dat hij verantwoordelijk was voor de moord op Adolf Hitler. Nu, decennia later, heeft de Amerikaanse regering hem opnieuw opgeroepen voor een nieuwe topgeheime missie. Bigfoot leeft namelijk diep in de Canadese wildernis en draagt ​​het dodelijke virus Influenza dat zich dreigt te verspreiden naar de algemene bevolking.

Zich baserend op dezelfde vaardigheden die hij tijdens de oorlog heeft aangescherpt, moet Calvin erop uittrekken om de vrije wereld alweer te redden. Met Sam Elliott (A Star is Born), Aidan Turner (“Poldark“), Caitlin FitzGerald (“Masters of Sex“) en Ron Livingston (Office Space), The Man who killed Hitler and then the Bigfoot volgt de epische avonturen van een Amerikaanse legende waar nog nooit iemand van gehoord heeft. En waar jij nu de trailer van gaat kijken:

The Man who killed Hitler and then the Bigfoot

De film is op 8 februari 2019 het witte doek op gegaan in Amerika, vooralsnog zijn er geen signalen dat deze Amerikaanse klassieker (to be) naar Nederland komt. Eeuwig zonde, want de trailer toont een film waar jij je tijd en geld wel aan besteden wilt, niet?