De meeste mensen uit de 90’s zijn er wel mee opgegroeid: The Fresh Prince of Bel-Air. Zo’n 23 jaar geleden werd de laatste aflevering op NBC uitgezonden, maar nu is er uit het niets een trailer opgedoken genaamd ‘Bel-Air.’ De trailer laat ons een dramatische twist zien op het verhaal van ‘The Fresh Prince’ die we maar al te goed kennen.

Bel-Air

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Bel-Air is helaas een fanmade trailer gemaakt door de regisseur Morgan Cooper. Toch neemt dat niet weg dat het een zeer interessante trailer is. De trailer schetst namelijk een reëel beeld over hoe het zou zijn als The Fresh Prince of Bel-Air in 2019 zou leven. ‘Now this is a story…’ waarin het er even heftiger aan toe gaat dan in de serie. In de openingsscène zien we namelijk hoe Will kampt met hedendaagse problemen: wapens, politie wreedheid en voorrecht.

Deze trailer beschikt over alle aspecten die we ook uit de serie kennen: Jazz en zijn geheime handdruk, een shopverslaafde Hillary en uiteraard een ijskoude oom Phill. Na het zien van de trailer kunnen we simpelweg ook niet anders stellen dat de trailer onwijs realistisch is. Zelfs Carlton zijn iconische dansje is erin meegenomen en hij is nog steeds een eikel. Geweldig! Het enige jammere aan dit alles is het feit dat er misschien wel nooit een film van uit zal komen.

Morgan Cooper

Zoals de meeste kinderen groeide Morgan op met het kijken naar The Fresh Prince. Hij voelde als kind al aan dat er veel meer achter dit verhaal kon zitten. Dat was voor hem de reden om dit project in actie te zetten. Samen met zo’n 100 anderen zowel voor als achter de camera is deze trailer eruit gerold en maakte hij dit afgelopen weekend via Instagram bekend. Er dient nu nog enkel één ding uitgevogeld te worden: hoe krijgen we Sun Squared Media zover tot het produceren van het echte werk.