Sommige acteurs zijn legendarisch. Met een lange carrière achter zich zou je denken dat ze inmiddels met pensioen zouden gaan, maar niets is minder waar. Zowel Robert DeNiro als Morgan Freeman zijn binnenkort namelijk te zien in de film The Comeback Trail.

In The Comeback Trail zijn Robert DeNiro en Morgan Freeman op hun best

Van de twee acteurs weten we dat ze moeiteloos een serieuze rol aan kunnen nemen. Zo was Robert DeNiro recent te zien in het fenomenale The Irishman, die gelukkig op Netflix te zien is. Ook The Shawshank Redemption met Morgan Freeman is daar te zien. Beide acteurs bewijzen echter wederom dat ze ook geschikt zijn voor een komische rol. In The Comeback Trail zien we dan ook een andere, maar even leuke kant van de twee. Ook Tommy Lee Jones zal een rol in de film spelen.

The Comeback Trail

Filmproducent in de schulden bedenkt een slimme uitweg

The Comeback Trail speelt zich af in het Los Angeles van 1972. DeNiro speelt een filmproducer die nogal krap bij kas zit. Geen goede zaak, want hij is de maffia nog geld verschuldigd. Hij komt al gauw met een ingenieus idee. Hij besluit een oude acteur in te huren voor zijn nieuwe film, in de hoop dat deze tijdens de opnames om het leven komt. Met de verzekeringspolis van de acteur kan hij vervolgens zijn schulden afbetalen. Al gauw blijkt echter dat dit minder makkelijk gaat dan gehoopt.

The Comeback Trail in de bioscoop

Het plot van de film doet tamelijk bizar aan. Perfect voor een komediefilm dus. Producent George Gallo, onder andere bekend van Bad Boys, neemt de regie van de film onder handen. Liefhebbers van DeNiro, Freeman en Tommy Lee Jones kunnen dit jaar nog genieten van de film. The Comeback Trail staat namelijk op de planning voor een release in november. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande trailer.