De klassieker: That ’70s Show krijgt een spin-off vervolg genaamd That ’90s Show. Dus voor de fans van de eerste show, jullie kunnen weer voor de televisie voor het vervolg gaan zitten. Voor de nieuwe generatie, jullie kunnen ook voor de televisie gaan zitten om te bonden met de vorige generatie!

That ’90s Show op Netflix

Er wordt gemeld dat¬†Netflix tien afleveringen van de nieuwe show wil hebben. That ’90s Show zal een een multi-camera show worden, net als het origineel. Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp – de mensen die de ouders van Eric Forman speelde – zullen terugkomen in de nieuwe show. Ook zullen de originele show-makers terugkomen om That ’90s Show te maken. Alhoewel er op dit moment geen deals zijn met de rest van de originele cast wordt er wel gesproken over mogelijke gastbezoeken van bepaalde mensen uit de oude cast.

That ’90s Show zal zich afspelen in 1995. Het verhaal gaat over Leia Forman, dochter van Eric en Donna – gespeeld door Topher Grace en Laura Prepon. Leia gaat op bezoek bij opa en oma, Red en Kitty, voor de zomer. Hier bond ze met een nieuwe generatie van Point Place.

that '90s show

That ’70s Show

That ’70s Show begon in 1998 en heeft acht seizoenen gehad tot het stopte in 2006. De show ging over het leven van zes tieners die woonden in het fictieve stadje Point Place.

Deze show was een springplank voor de carrière van verschillende sterren als Mila Kunis en Ashton Kutcher. Die twee waren trouwens niet zo lang geleden nog in het nieuws. Zij beweerden namelijk dat ze hun kinderen Рhet stel is in het echt getrouwd Рalleen maar te wassen als ze erg vuil zijn. Dit zou dus niet elke dag zijn.

that '90s show

Gefaalde ’80s Show

Er was ook een show genaamd That ’80s Show die begon in 2002. Deze show nam plaats in 1984 in San Diego. Dit was alleen geen directe spin-off van That ’70s Show, er waren namelijk geen personages uit de originele show aanwezig. Nu maar hopen dat That ’90s Show het beter gaat doen dan de eerste remake.