De 26-jarige Tess Wester is al keeper bij het Nederlandse handbal-elftal sinds 2012. De keepster stondย  al onder de lat bij het WK in 2013 en 2015 en is dit jaar weer van de partij. Met haar aanstekelijke enthousiasme en knappe koppie maakt ze van iedereen een handbalfan.

Wereldkampioenschap 2019

De eerste wedstrijd van dit WK liet ons even schrikken. De nederlaag tegen Sloveniรซ leidde even tot een wiebelend vertrouwen. Maar niet voor lang. De wedstrijd daarna wonnen ze van Angola en de derde wedstrijd tegen Cuba was helemaal een spektakel. Met maar liefst 51 doelpunten veegden ze de vloer aan met de Cubanen en lijkt het er op dat de dames klaar staan om te knallen dit WK.

Tess Wester

Een team berust naast de juiste kwaliteiten op de juiste spirit. Kijken we naar het dames handbalelftal, dan zien we รฉรฉn iemand die als geen ander weet hoe je een team aanspoort: Tess Wester. De 26-jarige Tess speelt al sinds 2012 voor het Nederlandse handbalelftal en heeft in de afgelopen jaren de aandacht weten te trekken. Zowel van trouwe fans, als van een ander groot deel van Nederland.

Tess Wester is bloedfanatiek en schreeuwt haar team regelmatig toe. Dit alles terwijl ze haar doel als een leeuw aan het bewaken is. Sportieve meid en daarnaast ook nog eens voorzien van een onwijs leuk koppie.ย Een absolute topsporter die ook nog eens de harten van heel mannelijk Nederland weet te stelen. Wij zochten de leukste en mooiste kiekjes van de handbalster voor je bij elkaar.