De zomer komt er weer aan. Dat betekent voor veel mensen dat het weer tijd wordt om aankopen te doen om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Festivaltickets, zomerkleding en terrasgadgets worden in grote getallen aangeschaft. Heb je nog een zakcentje over voor komende zomer? Dan is deze terrasheater met bluetooth speaker de ideale aankoop!

Terrasheater met bluetooth speaker

Wat kun je nou niet missen om een zomeravond met vrienden compleet te maken op je dakterras of achtertuin? Dingen als een paar kratten bier, warme gezelligheid en een lekker muziekje schieten al snel onze gedachtes binnen. Aangezien bier aardig goedkoop is en makkelijk te regelen is, rest alleen nog die warme gezelligheid en een lekker deuntje. Aldi laat je twee vliegen in een klap slaan, want je kunt nu een terrasheater met bluetooth speaker kopen.

Terrasheater met bluetooth speaker

Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar er is meer. Buiten het feit dat de terrasheater licht geeft door het verwarmingselement, zit er ook nog eens een lamp bovenop. Het gaat om een lamp die kan veranderen in welke kleur je maar wilt. Je kunt die lamp en de rest van de functies bedienen door middel van een afstandbediening. De stroomsterkte van het verwarmingselement is 1500 watt, daar zul je lang van kunnen genieten, aangezien Aldi ook nog eens 3 jaar garantie op het product geeft.

Naar Nederland?

Als laatste hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de terrasheater met bluetooth speaker slechts 114 euro kost. Het slechte nieuws is dat je op dat bedrag komt, als je de 100 pond omrekent dat het in Groot-Brittanniƫ kost. Juist ja, hij is helaas nog niet in Nederland te verkrijgen. Best wel jammer, aangezien ons koude kikkerlandje (dat spreekwoord zegt eigenlijk al genoeg) niet bepaald in Afrika ligt. Wij hopen dat ze deze must-have ook naar Nederland halen, aangezien ze ons toch niet in de kou zouden laten staan?