Fabrizio deed een aantal jaar geleden mee als verleider met Temptation Island, 2 seizoenen later deed hij samen met Pommeline mee als koppel aan Temptation Island VIPS. Die relatie liep echter stuk. Maar de tattoo-artist zit niet stil. Hij zou namelijk aan het daten zijn met Lisa Moerman uit Love Island.

Fabrizio aan het daten met Lisa Moerman

De Love-Island baba zag Fabrizio al een tijdje zitten, zo vertelt ze tegen HLN: “Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man.” Na haar deelname aan Love Island hadden de twee al contact met elkaar via Whatsapp: “We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker.” Aldus Liza

Uiteindelijk bleken ze elkaar zo leuk te vinden, dat ze besloten elkaar in het echt te zien. Lisa had echter geen idee hoe hij in het echt was, daarom wilde ze hem ontmoeten. Lisa heeft naar eigen zeggen niet naar Temptation Island gekeken, dus kende Fabrizio niet zoals hij zich in de serie opstelde. Ondanks dat daten in deze tijd alles behalve makkelijk is, was de wandeling door Gent erg gezellig en lijkt het er op dat de twee elkaar gevonden hebben.

Foto’s van de knappe Love-Island deelneemster

Dat Fabrizio op de knappe Lisa valt, vinden wij helemaal niet gek. Het grappige ‘papegaaienmeisje’ uit Love-Island ziet er prachtig uit. Haar Instagram-kanaal staat bomvol met gewaagde en pikante foto’s. De grenzen opzoeken is iets wat Lisa in ieder geval niet schuwt. Om je een beetje een beeld te helpen vormen hebben we de mooiste foto’s van Lisa Moerman hieronder voor je op een rij gezet.