Hetgeen waar we allemaal al zo lang op wachten is eindelijk hier: de eerste beelden van de nieuwe James Bond film No Time to Die zijn zojuist de wereld in geslingerd en maken ons heel blij.

James Bond: No Time to Die

We wachten al een tijdje, maar voorjaar 2020 komt steeds dichterbij. Om ons geduld een beetje te belonen hebben de producers van de nieuwe film in de iconische James Bond reeks ons getrakteerd. Op een teaser, om precies te zijn. Het is een opzetje naar de volledige trailer, die deze dinsdag of woensdag verwacht wordt.

james bond

Teaser smaakt naar meer

Teasers zijn net zo frustrerend als dat ze fijn zijn. Fijn om het feit dat je eindelijk een glimp opvangt van wat we kunnen verwachten, frustrerend omdat het nooit genoeg is en altijd smaakt naar meer. Toch zullen we het er nu even mee moeten doen. Iets is altijd beter dan niets.

Laatste James Bond van Daniel Craig

Zoals eerder al werd bevestigd is dit de laatste film voor de James Bond Daniel Craig. Zijn vertrek heeft alle opties opengegooid voor een nieuwe soort verhaallijn. Zo werd al eerder bekend dat een vrouw een (zeer) grote rol gaat spelen in de nieuwe verhaallijn. De vraag blijft aan wie de huidige James Bond zijn stokje overdraagt. Op dat antwoord zullen we moeten wachten tot april 2020. Dan draait de film in alle bioscopen en zullen we ontdekken wat er in de komende tijd op ons te wachten staat in de wereld van onze favoriete spion.