Other

Te koop: luxe villa met binnenzwembad, bar, gym én paaldanspaal

luxe villa

Een perfect droomhuis bestaat ni… Of toch wel? Deze luxe villa staat sinds kort te koop en heeft werkelijk álles waar je als man blij van wordt. Kijk je mee, dan laten we je even zien waarom dit jouw perfecte mansion zou zijn.

Te koop: Luxe villa

De luxe villa aan de Grote Sloot in Burgerbrug lijkt op het eerste gezicht ‘gewoon’ een kast van een huis. Maar achter deze deuren gaat een waar paleis schuil. We zullen de meest opmerkelijke kamers even voor je op een rijtje zetten.

Ruimte, ruimte en nog meer ruimte

De luxe villa / landhuis / mansion staat in Noord Holland, vlak naast de duingebieden van Schoorl. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 15.000 m2. Een stuk land dat gevuld is met bomen, vijvers en een typisch polderlandschap. Het woonoppervlak zelf is 850 m2. Oké, dat is ongeveer 2x de slaapkamer van Drake, maar voor Nederlandse begrippen een gigantische woning.

Van alle gemakken voorzien

We kunnen concluderen dat het groot is, maar is het ook goed ingericht. Om daar antwoord op te geven nemen we je graag mee op een virtuele tour door het huis. Dan kom je allereerst de gigantische woonkamer en keuken tegen. Heb je liever het gevoel dat je buiten zit? Dan verplaats je jezelf gewoon naar de gigantische serre.

Verderop vind je de master bedroom (met een licht exotisch tintje). Misschien niet je smaak, maar met zo veel ruimte kun je er alles van maken wat je wil. Naast de slaapkamer is ook meteen de grootste badkamer van het huis.

En dan misschien de grootste pluspunten van deze luxe villa. Eenmaal binnen vind je namelijk de privé-gym, het prachtige binnenzwembad, de jacuzzi’s (ja, meervoud) en sauna en, natuurlijk, de bar mét paaldansmogelijkheden. Kortom, deze luxe villa heeft werkelijk alles wat je hartje begeert.

Het geheel kost dan ook wel wat. Op het prijskaartje van deze luxe villa staat het bedrag van 3.250.000 euro. Niet mis, maar dat zal voor niemand een verrassing zijn.