Waar in Nederland de temperaturen nou niet bepaald tropisch te noemen zijn, verandert dat in één oogopslag als je naar de vakantiefoto’s van Sylvie Meis kijkt.

Sylvie Meis op vakantie

De 43-jarige Sylvie Meis lijkt te tarten met de wetten van Moeder Natuur. De sprankelende verschijning lijkt er maar niet ouder op te worden. Ook nu schittert ze als nooit tevoren in de zon van Sin Maarten, waar ze momenteel haar welverdiende vakantie doorbrengt.

Flanerend op een rots

De ex van Rafael van der Vaart laat er geen gras over groeien en showt vol trots haar afgetrainde lichaam. Poserend op een rots in de Caribische Zee is Sylvie Meis in bikini een spectaculair schouwspel wat zich op Instagram voor onze ogen voltrekt.

Instagram raakt niet uitgepraat over Sylvie Meis en haar strakke bikinilichaam

“Enjoying island life to the fullest..  #saintbarths #islandgirl”, schrijft de Nederlandse schone bij haar vakantiefoto’s waarop we haar in bikini zien met een opvallende zonnebril. Haar volgers krijgen het zichtbaar tropisch warm van de hete verschijning die Sylvie Meis heet. “Nicht von Frieder Welt”, vertaald naar ‘niet van deze planeet’ en “natürliche Schönheit”, wat ‘natuurlijke schoonheid’ betekent, luiden de lovende reacties. Ook de likes stromen binnen: de teller staat inmiddels al op een dikke 22 duizend likes. Grote kans dat die teller alleen nog maar gaat oplopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)