Entertainment

Sylvie Meis toont wederom aan dat leeftijd maar een getal is

sylvie meis in bikini

Ze is 42-jaar oud en nog steeds een van de knapste vrouwen van Hollandse bodem, we hebben het natuurlijk over Sylvie Meis. Wie haar namelijk volgt op Instagram zal dagelijks heel wat foto’s van haar voorbij zien komen waarmee ze onze harten een slag over laat slaan.

Sylvie Meis in topvorm

We zagen haar laatst al schitteren in een Lara Croft outfit, maar dit keer staat ze weer eens in haar bikini op Instagram en daar hoor je ons niet over klagen. Voor iemand van haar leeftijd ziet ze er namelijk nog verbluffend goed uit, want 42-jaar is simpel gezegd, niet meer super jong. Maar toch ziet het er naar uit dat Sylvie Meis haar primetime nog steeds heeft. Dit keer was ze namelijk weer te zien op een plek waar het honderd keer mooier weer is dan hier, maar dat gunnen we haar als wij dit soort foto’s er voor terug krijgen.

Toch is het een behoorlijke prestatie om er nog zo uit te zien, dat betekent dus ook dat ze veel sport en dat er op de nodige voeding wordt gelet. Tijdens ‘goldenhour’ staat ze op de zijkant van de boot te poseren en dat levert een goed resultaat op.

View post on Instagram
 

Model en presentatrice

Naast dat ze in reclamespotjes speelt is ze ook vaak te zien geweest op de Nederlandse televisie, ze was namelijk eerste de partner van Rafael van der Vaart, maar ook door haar eigen televisieprogramma: Modelfacts. Maar natuurlijk is Sylvie Meis het aller bekendst als model en dat is natuurlijk logisch met haar looks. Ze heeft vaak op de rode loper mogen staan en heeft ook een aantal keer als cover mogen dienen voor een aantal bladen. Daarnaast heeft ze met haar looks ook een aantal titels gekregen zoals: Meest Sexy Vrouw door FHM, Tv-Babe van het Jaar in 2002 en in 2006 zelfs 3e plaats in de lijst met mooiste spelersvrouwen. Helaas doet ze nu niet zo heel veel meer, dus genieten we van haar mooie foto’s op Instagram.

View post on Instagram
 

View post on Instagram