Sylvie Meis is al jaren één van de mooiste vrouwen van ons land. Ze mag dan inmiddels de 43 jaar gepasseerd zijn. Net als haar glansrijke carrière gooit ze nog steeds hoge ogen met haar pikante fotoshoots.

Sylvie Meis; een succes in Duitsland

Sylvie Meis werd geboren op 13 april 1978 en sinds 1999 is ze ontzettend actief in de mediawereld. Zo verscheen Sylvie Meis in verschillende series. Ze deed auditie voor de rol van de sexy bardame Ice in de serie Costa!. Ze kreeg de rol en speelde twee seizoenen in de strandserie. Daarnaast speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. De 43-jarige presentatrice is inmiddels een groot succes bij onze oosterburen op het gebied van presenteren. Zo presenteert de Duitse versie van Love Island en is ze jurylid bij Das Supertalent. Verder is Sylvie ook druk op het witte doek. In 2019 speelde ze de rol mevrouw Himmelmann in de Duitse film Misfit, die gebaseerd is op de gelijknamige Nederlandse film. Ook verrast de ex van Rafael van der Vaart  haar 1,4 miljoen volgers op Instagram geregeld met weinig verhullende foto’s.

Internet raakt niet uitgepraat over pikante fotoshoot Sylvie Meis

“Ik was hier even een zeemeermin ️voor, Fijn weekend,” schrijft de Brabantse schone bij haar pikante fotoshoot waarop we haar in bikini zien. Haar volgers krijgen het tropisch warm van de onwijs knappe Sylvie Meis. De foto krijgt talloze lovende reacties. Ook de likes blijven maar binnenstromen: de teller staat inmiddels al op zo’n 36 duizend likes. Na het zien van deze foto’s hebben wij ook meteen op de like-button gedrukt. Geniet en laat je omver blazen door deze pikante fotoshoot:

Je kunt wat ons betreft urenlang naar deze prachtige dame blijven kijken. Hier een paar hoogtepunten uit haar Instagram-feed op een rijtje: