De Bredase schone bekend als Sylvie Meis mag inmiddels de 43 jaar gepasseerd zijn. Net als haar glansrijke carrière, strekkend richting de oosterburen waar zij presentatrice is, zijn haar looks nog steeds relevant. Zo bewijst Sylvie Meis op een heel classy foto, waarin zij een afgetrainde beach body in bikini toont op haar Instagram-kanaal.

Sylvie Meis bewijst met beach body dat je haar nog steeds door een ringetje kunt halen

Sylvie Françoise Meis, geboren op 13 april 1978, is sinds 1999 actief in de mediawereld. Dat ze deels van Oost-Indische afkomst is, draagt ongetwijfeld bij aan de tijdloosheid van haar beauty. Met een vader van Nederlandse-Indische afkomst en een Belgische moeder, kun je daarnaast stellen dat best of both worlds eveneens dat vleugje extra is voor haar exotische verschijning. En dat ze als model nog prima uit de voeten kan? Nou, oordeel zelf maar.

Het bovenstaande helpt weliswaar, maar niet zonder een strak fitnessregime. Sylvie Meis is een schoon voorbeeld van wat de juiste zelfzorg (en een bijpassend budget) kan doen voor het waarborgen van een prachtige beach body. Geen grammetje vet te zien, zo lijkt het – maar met een gezond ogend, vol figuur niettemin.

Carrière in Duitse entertainmentindustrie: meest succesvolle ‘exportproduct’ van laatste jaren

Een aantal turbulente jaren in het leven van de ex-vrouw van Rafael van der Vaart stond succes in Duitsland niet in de weg – het land waar zij tegenwoordig veel tijd doorbrengt en nog actief is.  Sylvie Meis behoort tot een selecte club van de meest populaire Nederlandse persoonlijkheden die het daar ver wisten te schoppen. Linda de Mol, maar ook Johannes Heesters en Rudi Carrell gingen haar voor. Toch is Meis één van de bekendere entertainers wat betreft grote successen aldaar in recente jaren.