Cars & Bikes

Deze opgevoerde Suzuki Alto staat nu te koop op Marktplaats

Suzuki Alto

Veel degelijke en goede auto’s komen uit Japan. Zo ook de Suzuki Alto met vierwielaandrijving. Om precies te zijn gaat het om de Suzuki Alto Works RS-R van Marktplaats. Deze auto is een echte aanrader voor mensen die houden van een degelijke auto. De auto is zeker de moeite waard, omdat het een goede combinatie tussen comfort en vermogen biedt.

Suzuki Alto

De Suzuki Alto Works RS-R is een opgevoerde versie van de standaard. De auto is voorzien van een krachtigere motor en is verbeterd met sportieve elementen, waaronder verbeterde remmen en verlaagd onderstel. Het uiterlijk van de Suzuki Alto Works RS-R is opvallend en sportief. De voorbumper is voorzien van een grotere luchtinlaat en de achterbumper is vervangen door een diffuser. De auto is voorzien van 16-inch lichtmetalen velgen en sportieve side skirts. Binnenin is de Works RS-R voorzien van sportstoelen en een sportstuur, wat zorgt voor een sportief gevoel tijdens het rijden.

Sneller dan standaard model

De Suzuki Alto Works RS-R is voorzien van een 1.0-liter benzinemotor die een vermogen levert van 82 pk. Dit is een significante verbetering ten opzichte van de standaard variant, waardoor de auto sneller en krachtiger aanvoelt tijdens het rijden. De remmen zijn ook verbeterd om het sportieve karakter van de auto te ondersteunen. De auto kan zeker gebruikt worden om een drag race te doen met je vrienden. Of je wint, hangt natuurlijk af van de andere auto’s.

Sportieve auto

Al met al biedt de Suzuki Alto Works RS-R een sportieve en fijne rijervaring. Hoewel de auto niet bedoeld is als een volledige raceauto, biedt de wagen wel voldoende vermogen en sportieve elementen om het rijden op de openbare weg leuk te maken. Als je op zoek bent naar een sportieve stadsauto met een opvallend uiterlijk, is de Suzuki Alto Works RS-R zeker een auto om in overweging te nemen. De auto staat nu te koop op Marktplaats, dus pak je kans om te kunnen rijden een opvallende en niet vaak geziene auto. Wie zou dat nou niet willen?