Other

Suzan & Freek maken winst van ruim 100.000 euro met verkoop woning in Weesp

Suzan & Freek winst woning

Het bekende zangduo Suzan en Freek uit de Achterhoek hebben een fantastische klapper gemaakt op de woningmarkt. Door de verkoop van hun woning aan de Oudegracht in Weesp hebben zij een lekkere winst gemaakt. Ze verdienen niet alleen geld met zingen, ook met handelen op de woningmarkt. Suzan en Freek zouden met de verkoop van hun woning zo een carrière als makelaars kunnen ambiëren.

Woning in Weesp van Suzan & Freek

De woning die Suzan en Freek hebben verkocht, is een historisch grachtenpand in de gemeente Amsterdam. Naast dat het pand er erg mooi uitziet, is het ook beschermd stadsgezicht. Er mag dus niet zomaar aan geknutseld of verbouwd worden. In totaal heeft de woning een woonoppervlakte van 117 vierkante meter. Er zijn vier kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Het huis bestaat uit drie woonlagen. Beneden is er een mooie woonkeuken. Op de eerste verdieping is de leuke woonkamer. Aan de achterkant van de eerste verdieping zit de badkamer. Op de tweede verdieping is de slaapkamer.

Goede handel

De woning aan de Oudegracht in Weesp, Noord-Holland, hebben Suzan en Freek verkocht. Het duo kocht de woning in 2018 voor een bedrag van in totaal 409.000 euro. Recent boden ze het huis aan voor een prijs van 495.000 euro. Door de biedingen is het uiteindelijke bedrag wat ze hebben ontvangen, opgelopen tot een bedrag van 525.000 euro. Dit bekent dat zij in totaal 30.000 euro boven de vraagprijs hebben ontvangen. Het huis heeft in de tijd van 2018 tot en met 2022 dus een winst opgeleverd van in totaal 116.000 euro. Is dat even lekker!

Van de winst die Suzan en Freek hebben gemaakt met de verkoop van hun vorige woning in combinatie met de mooie bedragen die zij verdienen met het zingen en optreden, heeft het zangduo samen een nieuwe woning gekocht. Het gaat om een vrijstaande woning in Nederhorst den Berg. Dit is een dorp in de buurt van Amsterdam. In totaal betaalden zij 950.000 euro voor dit mooie optrekje. Dat terwijl het woonoppervlakte van de woning maar zo’n 30 vierkante meter groter is dan bij hun vorige huis in Weesp. De ligging en de grote tuin geeft daarentegen waarschijnlijk wel meer rust, dus wij begrijpen de keuze zeker wel.

Meer zien van de woning van Suzan en Freek? Ga dan naar de website van Bekende Buren.