Wil jij vrouwlief weleens doen verbazen, voelen de kookavondjes met je maten meer aan als een missie tot overleven of ben jij wel gewoon eens een keer toe aan een overwinning in eigen keuken? Dan hebben we voor jou de perfecte tool om het verschil te maken met een Japans gerecht dat iedereen wel lust wegens de oneindige mogelijkheden – of als je er maar genoeg soja opgooit.

Eat this Gordon Ramsay

De Sushi Bazooka is de alles-in-één sushi-maker. Het enige dat je nog nodig hebt is de munitie – selecteer dus jouw favoriete ingrediënten, voeg deze aan de laadlade toe en BOEM: je hebt de perfecte sushi-rol thuis! Eat this Gordon Ramsay – met dit grove geschut zet jij voor een eurootje of tien echt elke keuken-oorlog naar je eigen hand!

Sushi Bazooka output Sushi Bazooka sushi bazooka gewoonvoorhem mannen tijdschrift sushi bazooka gewoonvoorhem online mannen magazine

De Sushi Bazooka is tevens een echte prijsknaller – waar het laten bezorgen van sushi toch kan leiden tot een persoonlijk faillissement! Daarnaast is ‘ie ook nog BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig. Laat Amazon dus nu je keukengerei uitrusten met deze badboy – check de shop!