MI7 zal er ten alle tijden voor zorgen dat jij heerlijk kunt vertoeven op het water, wat je hoeft je op een jacht als deze werkelijk nergens druk over te maken. Het bedrijf heeft een superjacht ontworpen wat alle verwachtingen wat betreft luxe zal overtreffen. Onlangs kwamen we overigens tot de ontdekking dat een Nederlands verhuurbedrijf het eerste jacht kantoor op zee heeft geopend.

Superjacht van MI7

Over the top is een onbekend begrip in het land der varende 30-kamer villas. Dit superjacht bewijst dat maar weer eens. Los van het feit dat het gevaarte eruit ziet als een drijvend kantoorpand, de luxe aan boord van dit jacht is onbegrensd. Het ‘plezierbootje’ heeft een lengte van maar liefst 120 meter. Dat is zo lang als een voetbalveld, om zaken even in perspectief te plaatsen.

Het jacht telt maar liefst acht VIP-ruimtes, een ruime owner’s space, een spa-dek, natuurlijk een fitnessruimte en een zwembad op zee-niveau. Zo kun je lekker dobberen zonder je druk te maken of je vroeg of laat figureert in een JAWS scene. Dit alles omringt een wenteltrap die vanaf het hoofdverblijf (de owner’s space) naar het panorama dek leidt.

Bekijk de foto’s maar en oordeel zelf of het jacht alles heeft wat je hartje begeert. Het lijkt er wel op. Enige minpuntje aan dit alles: het betreft een concept. Dit luxueuze jacht is dus nog niet in de echte wereld te bewonderen.

conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 2 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 3 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 4 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 5 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 6 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 17 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 7 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 8 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 9 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 10 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 11 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 12 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 13 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 14 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 15 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 16 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 18 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 19 20 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 21 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 2122 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 2123 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 2124 conceptueel-superjacht-MI7-gewoonvoorhem 27