Bij deze de introductie van de nieuwe 13.09m lange Superfly GT 42 van Red Yacht Design & Flying Flipper. Een gamechanger die in de categorie valt van superboten. De Superfly GT 42 is de enige boot die uitstekende rij- en racesprestaties combineert met uitstekend gezinscomfort.¬†Ondanks zijn eerlijk brutale uitstraling en kracht, is de Superfly GT 42 gebouwd om de rit zo comfortabel mogelijk te maken. Het jacht is ontworpen voor ongelooflijke rij- en racesprestaties, maar dankzij de elegantie van het verbluffende design zal niemand ‘m ontgaan.

Superfly GT 42

Bij de productie van de nieuwe Superfly GT 42 is gebruik gemaakt van lichtgewicht carbon, waardoor de maximale kracht bij minimale gewichtskosten mogelijk is. Andere unieke features zijn de automatische glazen hardtop, en van de grote combinaties van moderne krachtoplossingen. Van dubbele Mercury 405.55 pk tot driemaal Zeven Marine 635.70 pk, waardoor je 1907.1 pk op het achterblad krijgt.

Supefly-GT-42-3 Supefly-GT-42

De Superfly GT is ook te bestellen in een hybride versie met twee buitenboordmotoren en een elektrische motor in het centrum van Torqueedo. Check alle uitvoeringen op de site van Flying Flipper, of contact direct de sales-afdeling voor een leuk prijsje!

Supefly-GT-42-1 Supefly-GT-42-5 Supefly-GT-42-6 Supefly-GT-42-7