Entertainment

Met dit topmodel ging Maroon 5-frontman Adam Levine vreemd

Sumner Stroh Adam Levine

Topmodel Sumner Stroh doet een boekje open over een vermeende affaire met Adam Levine. Begrijp jij de keuze van de Maroon 5-frontman?

Sumner Stroh doet boekje open over een affaire

Sumner Stroh is 23 lentes jong en beweert dat Adam Levine met haar is vreemdgegaan. Hun relatie kwam ten einde, maar de zanger dook onlangs weer op in haar inbox. “Oké, serieuze vraag. Ik verwacht weer een baby en als het een jongetje is wil ik hem heel graag Sumner noemen. Vind je dat oké?”, zou hij hebben gestuurd. Nadat iemand dit screenshot probeerde te verkopen aan een tabloid, besloot ze met haar verhaal via TikTok naar buiten te treden. De Maroon 5-frontman is sinds 2014 getrouwd met het Namibisch model Bhati Prinsloo. Met haar heeft de zanger al twee kinderen en het stel maakte onlangs bekend dat er een derde baby op komst is. Het stel heeft nog niet op het verhaal van Stroh gereageerd.

View post on Instagram
 

Wie is Sumner Stroh?

Of het verhaal klopt of niet, laten we even in het midden. Want Sumner is een genot om naar te kijken. Het model en influencer is geboren op 10 augustus en wordt vertegenwoordigd door Verge Agency. Modelleren is niet het enige waar de brunette zich mee bezighoudt: ze mag met gepaste trots de titel ‘influencer’ dragen. Zoheeft ze 340.000 volgers op Instagram en zo’n 320.000 volgers op TikTok.

Daarnaast heeft het model een YouTube-kanaal met bijna 7.000 abonnees en plaatst ze vaak video’s van kledinguitzendingen, schoonheidstips en -trucs, reisvlogs en meer. Volgens haar Instagram ging Stroh naar de Universiteit van Texas en studeerde af in 2021, hoewel het onduidelijk is wat ze afstudeerde. En kijkende naar haar foto’s kan je maar één ding concluderen: ze is de definitie van Beauty & the Brains:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram