Oh, wat is dit toch heerlijk nieuws om het weekend mee in te gaan. Het weer wordt niet zo denderend, dus dat kan jij mooi als excuus gebruiken om jezelf in je huis op te sluiten en gewoon lekker Suits seizoen 7 in een keer weg te kijken. Hoeft natuurlijk niet, maar als je dan toch niks te doen hebt kan je er maar het beste van nemen.

Suits

Onlangs verscheen nog de trailer voor het negende seizoen voor advocatenserie Suits, mét prinses Meghan Markle – weliswaar in een flashback. Zowel zij als Patrick J. Adams in de rol van Mike ontbraken in seizoen acht. Zover zijn we in Nederland nog niet. Seizoen zeven verschijnt vanaf vandaag nieuw op Netflix in Nederland, gewoon nog met Markle en met Adams. Ook Gabriel Macht als Harvey Specter, Sarah Rafferty in de rol van Donna en Rick Hoffman als Louis Litt keren natuurlijk terug voor het zevende seizoen alweer.

Suits seizoen 7

We hadden het er natuurlijk al even kort over, maar dit seizoen kunnen we nog één keer genieten van de bloedmooie Meghan Markle. Wat gaan we haar toch in de volgende seizoenen missen, want wat is ze toch een genot om naar te kijken. Ze zal ergens in het zevende seizoen natuurlijk verdwijnen, aangezien deze schoonheid besloot om een prinses te worden. Weliswaar geen slechte keuze, maar wel jammer voor de fans die stiekem toch echt wel een beetje naar Suits keken voor Meghan.

We moeten er helaas wel bij vermelden dat enkel de eerste 10 afleveringen van seizoen 7 online zijn gezet. Het seizoen bevat in totaal 16 afleveringen, maar de echte fans kunnen natuurlijk via Netflix Amerika al genieten van Suits seizoen 8! Wij zijn er heilig van overtuigd dat de echte fans ook wel precies weten hoe ze dit moeten bekijken, zo niet? Dan zul je toch echt nog even moeten wachten tot de afleveringen te zien zijn in Nederland.