Women

Dit is de onwijs knappe streaker die de EK-wedstrijd Finland – België onderbrak

streaker

Af en toe worden sportwedstrijden op ruw verstoord wanneer er een (meestal schaars geklede) streaker het veld op komt. Tijdens de EK wedstrijd tussen Finland en België was dit ook het geval, maar het was absoluut geen verkeerd aanzicht.

Streaker tijdens Finland – België

Afgelopen maandag was de groepswedstrijd tussen Finland en België (eindigde in 0-2). Tijdens wedstrijden op zulke grote toernooien zie je wel vaker dat er iemand het veld op rent met een bepaalde boodschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van van de beeldschone Kinsey Wolanski die twee jaar geleden tijdens de Champions League-finale schaars gekleed het veld op rende? En eerder dit EK maakte Greenpeace een statement door iemand met een parachute het stadion te laten landen.Dat was dus ook de bedoeling van de streaker genaamd: Maria Shumilina. Tegen het eind van de wedstrijd gebeurde er namelijk iets wat niemand aan zag komen. Er kwam ineens een dame het veld op rennen, maar wat was haar motief?

Al gauw werd duidelijk waarom deze schaars geklede dame het veld op kwam rennen. De 20-jarige streaker maakte namelijk reclame voor een nieuwe cryptomunt. De stunt ging helaas niet zoals gepland, want ze werd gauw van het veld gehaald en zoals gebruikelijk is bij zulke situaties, werden de beelden niet uitgezonden op televisie. Best jammer, want ze ziet er behoorlijk goed uit! Wij vinden het dan ook niets meer dan logisch dat het spel hiervoor tijdelijk werd stilgelegd.

Watch on YouTube

WTF Coin stunt

Deze knappe streaker liep in een pikante badpak met daarop reclame voor WTF Coin. Goede reclame voor de munt, want iedereen richt zijn ogen op de knappe Maria Shumilina. Op haar zwarte badpak viel, voor de oplettende kijker, in het klein ook een link naar de website van de cryptomunt te lezen. In ieder geval is deze stunt voor ons erg geslaagd, want het deze dame is werkelijk een lust voor het oog. Helaas is haar Instagram privé, maar misschien ben jij wel de gelukkige die geaccepteerd wordt.