Inmiddels zitten we er al zo lang op te wachten dat je haast zou vergeten dat Stranger Things seizoen 4 er écht aan zit te komen. Fans van de serie moeten nog even geduld hebben, maar hebben inmiddels wel iets meer duidelijkheid. De release-datum is namelijk bekend gemaakt.

Stranger Things seizoen 4 komt eraan

Onder de Netflix series is Stranger Things toch wel één van de absolute toppers. De kans is groot dat jij de afgelopen seizoenen elke keer in één adem hebt uitgekeken. Seizoen 3 van de serie verscheen in juli 2019. Dat betekende dat we in heel 2020 niet konden genieten van het vierde deel. Jammer, want de serie liep af met een behoorlijke cliffhanger. Onze favoriete jongens en meiden namen afscheid van elkaar en leken allemaal hun eigen weg te gaan. Tegelijkertijd werd al gauw duidelijk dat Hopper nog in leven was en het ook nog niet was afgelopen met die mysterieuze monsters. Genoeg ingrediënten dus voor een spannend seizoen 4 van Stranger Things.

stranger things seizoen 4

Screenshot onthult releasedatum van vierde seizoen

Tot op heden was het onduidelijk wanneer we Stranger Things seizoen 4 kunnen verwachten. We moesten het doen met andere Netflix series. Eén voorbeeld hiervan was Unsolved Mysteries, die door dezelfde makers als Stranger Things werd geproduceerd. Op Twitter doet nu een screenshot de ronde waarin een releasedatum zichtbaar is. Sommige mensen geloven dit pas als Netflix het zelf bekend maakt, maar toch ziet het er behoorlijk geloofwaardig uit. Mocht de screenshot kloppen, dan kunnen we het vierde seizoen verwachten vanaf 21 augustus. Nog een behoorlijke tijd wachten dus, maar het is al lang fijn dat er een specifieke datum aan wordt gekoppeld. De eerste aflevering zal volgens de screenshot ‘The Hellfire Club’ gaan heten.

stranger things seizoen 4

Goed nieuws voor fans van Stranger Things

Nog meer goed nieuws voor alle liefhebbers van de serie. Eerder schreven we namelijk al dat de serie niet gaat stoppen na Stranger Things seizoen 4. Voorlopig zijn we dus nog niet klaar met Hawkins en de inwoners. Op IMDb heeft de serie een hoge score van een 8.7. De vraag blijft of het vierde deel dat niveau gaat evenaren.