Entertainment

Foto’s: Vrouw heeft niets door als vriend haar wekenlang ten huwelijk vraagt

Steven Kurtz Huwelijk

In de categorie goede grappen: Steven Kurtz vroeg zijn vriendin meermaals ten huwelijk zonder dat ze het doorhad. Na een zoveelste poging had ze het wél door. En ze zij volmondig ja.

Steven Kurtz haalt ring meerdere malen tevoorschijn

Misschien wel de belangrijkste gebeurtenis in je leven: een vrouw ten huwelijk vragen. Wat is nu de beste manier om je vriendin ten huwelijk te vragen? Wij weten het antwoord helaas ook niet. Steven Kurtz besloot het niet te oefenen voor de spiegel, maar hij vroeg zijn vriendin gewoon een aantal keren ten huwelijk zonder dat ze het door had. Dat is op z’n minst wel geniaal te noemen.

Je vriendin stiekem ten huwelijk vragen

Op de golfbaan, in de slaapkamer en zelfs bij het kampvuur haalde Steven Kurtz de ring al tevoorschijn. Telkens had zijn vriendin het niet door, ze was namelijk te druk bezig met haar telefoon. Hij deelt de hilarische fotoreeks op zijn Facebook. Op de foto’s kun je zien dat hij met een ring voor of achter zijn vriendin staat om haar ten huwelijk te vragen. Zijn vriendin heeft echter geen idee wat hij aan het doen is, telkens is ze met hele andere dingen bezig.

Huwelijksaanzoeken blijven onopgemerkt

Zijn vriendin Liz Bruner had al weken eerder in het huwelijksbootje kunnen stappen. Het lijkt toch bijna onmogelijk om de ring telkens niet op te merken. Op sommige foto’s staat Steven binnen handbereik, maar zelfs op die momenten heeft ze niets door. Ook legde hij de ring op haar kussen, misschien droomde ze toen wel van een huwelijksaanzoek. Het enige wat ze hoefde te doen, was haar ogen te openen.

Complimenten op Facebook

Steven Kurtz krijgt lovende reacties op zijn geniale stunt. Op Facebook krijgt hij het ene na het andere compliment. Vrouwen taggen zelfs hun partner om dezelfde stunt uit te halen: ‘Het levende bewijs van loyaliteit’, en ‘dit verslaat alle huwelijksaanzoeken’, zijn enkele voorbeelden van de reacties.

Uiteindelijk deed Steven Kurtz zijn aanzoek maar op de ‘normale’ manier. Hij ging door de knieën en dit keer zag ze het gelukkig wel. Liz kon haar ogen niet geloven en zei uiteraard volmondig ‘ja!’.