Maak kennis met fotograaf Nick Olson en designer Lilah Horwitz. Dit stel bouwde zelf hun droomhuis in de bergen van West Virginia voor slechts 450 euro. Het stel gebruikte enkel gerecyclede materialen zoals hout en afgedankte ramen. Over een droomhuis bouwen gesproken, het resultaat is prachtig.

droomhuis-bouwen Gewoonvoorhem

Droomhuis bouwen

De familie van fotograaf Nick bezit een stuk land in de bergen van West Virginia. Dit was de plek waar Nick, Lilah voor het eerst mee naartoe nam op date. De locatie heeft een verbluffend uitzicht. De twee genoten van de zonsondergang en droomden over de toekomst.

Plots kwam het idee om hier een huis te maken van enkel ramen, zodat zij altijd van het uitzicht en daglicht zouden kunnen genieten. Klinkt als een verhaal wat nooit van de grond afkomt toch? Niks is minder waar. Het stel stopte met werken en begon al vrij snel aan de bouw van hun droomhuis. Het mooie is dat ze alles zelf hebben gedaan. Als fotograaf en designer hadden ze in eerste instantie niet per se het perfecte CV voor het opzetten van zo’n grote klus. Maar het is de twee gelukt.

Ben je net zo overweldigd als wij en ga jij nou ook je droomhuis bouwen? Begin dan met het kiezen van een plek en maak een plan. Besluit je er dan echt voor te gaan is het een kwestie van het bezoeken van een specialist op het gebied van gereedschap, helm opzetten en beginnen met het bouwen van je droomhuis.

Check de onderstaande video en zie het verbluffende resultaat.