In aanloop naar een gevecht heb je altijd één onmisbare ontmoeting: de staredown. Die is meestal al zenuwslopend en intimiderend, maar als het om het zwaarste gevecht ooit gaat, spuit de testosteron nog net niet uit de oren. De staredown tussen Hafthor Björnsson en Eddie Hall loopt volledig uit de hand.

‘The Heaviest Boxing Match in History’ komt er eindelijk aan!

Afgelopen september stond ‘The Heaviest Boxing Match in History’ op het programma. Eddie Hall zou het gaan opnemen tegen Hafthor Björnsson. Eddie Hall moest afhaken wegens een bicep-blessure. In plaats daarvan nam Hafthor Björnsson het op tegen armworstelaar Devon Laratt. Maar nu gaat de clash der titanen er toch écht aankomen. Op 19 maart staan de zwaargewichten tegenover elkaar. Het aftellen naar de nieuwe datum is begonnen. Bij dat aftellen hoort natuurlijk ook een staredown. De staredown tussen Hafthor Björnsson en Eddie Hall liep volledig uit de hand.

Staredown tussen Eddie Hall en Hafthor Björnsson gaat volledig mis

Voorafgaand aan de staredown tussen Eddie Hall en Hafthor Björnsson praatte de twee strongmen alleen maar slecht over elkaar. Er hing een onaangename sfeer in de ruimte. En die sfeer kwam tot uiting na slechts enkele stappen van Eddie in het gebouw. De twee beesten stonden met de koppen tegen elkaar en begonnen elkaar uit te schelden. Het werd zo heftig dat Eddie Hall al snel uit het gebouw werd gezet. Zie deze twee beren maar eens tegen te houden! Hafthor Björnsson zet zijn mannen opzij alsof het niets is!

@fighthubuk Eddie Hall and Thor get involved in a heated altercation, thoughts? 😬😳 #thor #eddiehall #strongman #boxing #fighting #mma #ufc #muhammadali #conormcgregor #miketyson #fyp ♬ original sound – FightHub

Aanstaande zaterdag 19 maart is het dan eindelijk zover! Wie komt er als winnaar uit de strijd? Ook Martyn Ford en de Iraanse Hulk hebben nog een appeltje met elkaar te schillen!