De zomer staat voor vrijheid, vrienden, warm weer, koud bier en de nodige hete liefde. Passionele zomerseks is fijn, maar kan lastig zijn als je overnachtingsmogelijkheden niet veel meer zijn dan een kleine tent. Geen nood, de oplossing is nabij. De onderstaande ideale standjes voor in de tent maken van jou de sexpert op enkele vierkante meters.

Standjes voor in de tent

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij een vrijpartij in een tent. Allereerst: het geluid. Tentdoek heeft niet de neiging veel geluid tegen te houden en net zo goed als dat jij de buren hoort als ze vroeg gaan ontbijten, horen ze jou bezig ’s nachts als je niet een beetje op het geluid let.

standjes voor in de tent

Ten tweede: beweging. Waar je normaal alleen te kampen hebt met een krakend bed, moet je je nu beseffen dat een tent in zijn geheel meebeweegt met wat jij en je meisje daarbinnen uitspoken. Let dus een beetje op te wilde oefeningen, tenzij je het niet erg vindt dat de hele camping meekijkt met jullie avontuurtje.

Tot slot: het ruimtegebrek. Een tent is (doorgaans) niet heel groot en zal wat creativiteit behoeven om er het juiste plezier in te beleven. Om je daar een handje bij te helpen hebben we hier wat standjes voor in de tent op een rij gezet waarmee jij en je vlam de zomer wel doorkomen.

Lepeltje-lepeltje

Waarschijnlijk is het na de missionarishouding, het populairste standje. Niet gek overigens, lepeltje-lepeltje is pure intimiteit en bovenal bijzonder fijn. Je ligt gezellig tegen elkaar aan en je hebt niet veel ruimte nodig. Jij ligt uiteraard achter haar zodat je bij het lichtjes optillen van haar been bijna vrij spel hebt. Eén van de perfecte standjes voor in een tent.

standjes voor in de tent

Missionaris

We noemden het net al: de missionaris houding. Oké, het is wellicht niet het meest spannende standje, maar als je jouw tent met je partner moet delen is het wel zo praktisch. Leg de nodige zachte attributen onder het hoofd en de billen en zelfs dit o-zo-saaie standje wordt plotseling een aangename ervaring.

Doggy style, maar dan anders

Doggy style kan natuurlijk heel opwindend zijn, maar als ze de gewoonte heeft om je luidkeels aan te sporen is het wellicht een van de minder ideale standjes voor in de tent. Gelukkig hebben we nog een aardige variatie: lazzy-doggy. Ze ligt op haar buik met haar billen iets omhoog en verbergt haar gezicht uit puur genot in een stel kussens. Op die manier kun je beiden heerlijk genieten en hebben de buren nergens last van.

Hebben jullie het geluk/de pech dat het heel warm is, dan zijn dit wat tips voor standjes in de hitte. Zo blijft het ondanks de temperaturen nog leuk.