Het vinden van de juiste sportschool is altijd wel een dingetje. Je wilt vaak niet teveel betalen, maar er wel zeker van zijn dat je alles kan doen wat je wilt doen. Gelukkig maakt de SQM2 Gym deze keuze een stuk makkelijker. Deze vernieuwende gym richt zich naast het fitnessen, namelijk ook op professionele (kick)bokslessen.

SQM2 Gym

SQM2 Gym zit aan de Veerstraat in Amsterdam Zuid. Het is een gym die gespecialiseerd is in (kick)boxing. De sportschool biedt een grote variatie aan (kick)bokslessen, functional training, looptraining en krachttraining van professionals met jarenlange ervaring in de kracht- en vechtsportwereld, waarbij persoonlijke aandacht en toegankelijkheid voor iedereen – op ieder niveau – centraal staat.

SQM2 Gym

Oldskool en newskool

Aan de foto’s is het eigenlijk al direct te zien, maar deze gym is een heel toffe combinatie van oldskool en newskool (kick)boxing gyms. Dat was ook precies wat de oprichters Jan Willem Roordink en Thijs Boon wilden bereiken. Een toffe uitstraling, maar ook uitstekende coaching en een plek die voor iedereen toegankelijk is. We moeten daarom ook zeggen dat, dat uitstekend is gelukt.

“Train like an athlete, win like a champ.”

Het succes is te danken aan het aanbod van diverse trainingen van professionals met jarenlange ervaring uit de kracht- en vechtsportwereld in combinatie met trainers zoals professioneel bokser Gino da Fonseca (Hoofdtrainer Boksen), muaythai kampioen Francois Lubbers (Hoofdtrainer Kickboksen, bekend van Vos Gym) en marathonloper Cally Yang (Hoofdtrainer Road en Impact) is ze dat goed gelukt.

SQM2 Gym

Meer dan enkel een sportschool

De gym beschikt over een breed aanbod aan hoogwaardige fitnessapparatuur, maar de focus ligt op een persoonlijke aanpak en kwalitatieve training. Zo worden er wekelijks 50 groepslessen gegeven, met grote variatie aan onder andere (kick)bokslessen, looptraining, verschillende lessen krachttraining en functional training. Naast deelname aan lessen, wordt er ook personal training aangeboden. Kortom voor ieder wat wils!

SQM2 Gym