Sports

Spectaculaire dronebeelden van het Circuit van Zandvoort

circuit zandvoort

De magische datum komt met de snelheid van een Formule 1 wagen dichterbij: 3 mei 2020. Vlak voor Bevrijdingsdag kan heel Nederland zich gaan opmaken voor een evenement van ongekende klasse: de Grand Prix van Nederland. Na 35 jaar wachten is het zover en krijgen we weer een race in de koningsklasse van de autosport. In de tussenliggende periode gaat er nog veel gebeuren, maar de vorderingen op het Circuit Zandvoort zijn duidelijk zichtbaar.

Aanpassingen aan het Circuit Zandvoort

De grote jongens achter de organisatie van het meest indrukwekkende race evenement van 2020 laten niets aan het toeval over. De zaken worden groot, goed en voortvarend aangepakt. Een andere optie is uiteraard niet: men kan het zich niet veroorloven om een modderfiguur te slaan. De aanpassingen die recentelijk zijn doorgevoerd zijn duidelijk zichtbaar en langzaam krijgen we een goed beeld hoe spectaculair het circuit uiteindelijk zal worden.

Spectaculaire dronebeelden

Autosportliefhebber Henk Schuurman haalde zijn drone tevoorschijn en laat ons nu zien hoe het circuit er tijdens zonsopgang er bij ligt. Zo zien we de nu al veel besproken kombochten, de duinen van Scheveningen en een prachtig overzicht van het circuit. Het koste Henk wel wat moeite, hij moest er immers vroeg voor uit de veren, maar het resultaat is er dan ook wel naar.

Watch on YouTube

Zelf aan de slag met je drone

Mocht je overigens het lumineuze idee opvatten om zelf even met een drone af te zakken richting Zandvoort: doe het niet. Het vliegen met een drone is aan strenge regels gebonden. Je mag sowieso niet ongevraagd over mensen heen vliegen met je drone, bovendien mag je zonder vergunning niet hoger vliegen dan 50 meter. Wil je toch eigenwijs zijn, zorg er dan voor dat je een goede drone gebruikt, anders zijn je pogingen om goede opnames te maken gedoemd te mislukken. Een beetje oefenen kan dus geen kwaad.