Mocht je Sophie Mudd nog niet kennen, let dan even op. Ze oogt onschuldig, maar achter dat leuke koppie schuilt een persoonlijkheid zonder weerga. Dat de Britse bijzonder mooi is hoeven we je niet te vertellen, maar er is meer wat haar uitermate interessant maakt. Ze heeft zichzelf tot internet-sensatie gebombardeerd en is daar behoorlijk succesvol mee gebleken. Zo is ze behalve model ook een populaire Instagrammer met ruim 2.5 miljoen volgers. Dergelijke mijlpalen zorgen er in ieder geval voor dat de knappe 23-jarige Amerikaanse nu al wordt vergeleken met Emily Ratajkowski. Net geheel onterecht overigens.

Onwijs knappe Sophie Mudd

Mocht je nu willen weten wat ze doet behalve wat modellenwerk, dan moeten we eigenlijk toegeven dat knap en verleidelijk zijn wel haar grootste talenten zijn. Ze behoort ook tot de categorie slimme modellen. Ze post namelijk weinig tot geen persoonlijke informatie. Zelfs haar datingverleden is in nevelen gehuld, ook al weten ondertussen wel dat ze het al eventjes heel gezellig heeft met Austin Dash. Met hem is ze al sinds 2017 samen.

De nieuwe Emily Ratajkowski

Mocht je het willen weten: Sophie Mudd is niet overdreven lang, slechts 165 centimeter. Haar lengte staat niet symbool voor haar ‘grootsheid’ op Instagram. In tegendeel zelfs. Ze is zelfs zo populair dat het Amerikaanse model zich terecht influencer mag noemen. Daar horen uiteraard lucratieve contracten bij en bedrijven als Nike, Body Glove Girl en Frankie’s hebben zich dus aan haar verbonden. Voor Nike is ze overigens ambassadrice. We hebben dus zo’n vermoeden dat ze aardig binnenloopt. Ondertussen genieten wij in ieder samen met haar 2.5 miljoen volgers van haar schoonheid: