Entertainment

Actrice Sonia Eijken verovert de harten van televisiekijkend Nederland

sonia eijken 5

Jullie hebben ongetwijfeld gemerkt dat er een nieuwe ster op de Nederlandse televisie is verschenen. De naam die je moet onthouden is Sonia Eijken. Zij is een veelbelovende Nederlandse actrice die niet alleen talent heeft, maar ook een uitstraling die mooi is.

Van ‘Brugklas’ tot ‘Mocro Maffia’

Je hebt haar waarschijnlijk al gezien in een aantal series. Sonia Eijken heeft een grote lijst van rollen in jeugdseries op haar naam staan. Haar carrière begon met werk in jeugdseries als “Brugklas” en “Zenith”. Vandaar dat ze zo’n bekend gezicht heeft.

Herinner je je Safa uit “Brugklas”? Dat was Sonia’s doorbraak in 2014. Ze hield deze rol tot 2018, in totaal maar liefst vijf seizoenen. Maar dat was slechts het begin. In 2017 speelde ze de rol van Soraya in het eerste seizoen van “Zenith”. Daarnaast had ze ook de rol van Samah in de serie “De Slet van 6VWO”, die je op YouTube kunt vinden. In datzelfde jaar nam ze de hoofdrol op zich in de jeugdserie “Remy en Juliyat”.

In 2020 was ze het personage Ciara in het tweede seizoen van de serie “H3L”. Maar dat was nog lang niet alles. Ze speelde ook de hoofdrol in de YouTube-serie “Locked Out”.

Sonia kreeg in 2022 een rol in de bekende serie “Mocro Maffia” op Videoland. Ze speelde hierin Youssra. En als kers op de taart, speelde ze als Zoë El Ghazi in de serie “Hockeyvaders” op Videoland.

View post on Instagram
 

Populariteit van Sonia Eijken blijft stijgen

Sonia’s populariteit neemt alleen maar toe. Ze is niet alleen bekend op televisie, maar ook op social media. Met bijna 64.000 volgers is ze erg populair op Instagram. Momenteel woont ze in Amsterdam en heeft ze haar zinnen gezet op het behalen van haar Bachelor diploma in Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

View post on Instagram
 

Wil jij op de hoogte blijven van de avonturen van Sonia Eijken? Volg haar dan op haar Instagram-account en geniet mee van haar reis naar succes. Deze jonge actrice verovert niet alleen de harten van televisiekijkend Nederland, maar ze is ook vastberaden om de wereld te veroveren met haar charme.

View post on Instagram