Naast dat een sport-sneaker goed moet zijn voor sporten, willen we natuurlijk ook dat de sneaker er mooi uitziet. Een stoere sneaker die staat onder elke sportoutfit. Sneakerjagers heeft een top 10 sneakers gemaakt, die je look en work-out een boost geven.

Sneakers voor in de sportschool

Goede sneakers zijn belangrijk voor een work-out. De stevigheid en comfort zorgen ervoor dat je training soepeler verloopt. Uit onderzoek blijkt, dat je met een goede sportschoen meer gewicht kan tillen. Het is zo dat je meer kracht haalt uit een stevige houding. Een goede sneaker kan voor deze houding zorgen.

Elke sportsneaker heeft een andere functie. Voor krachttraining en hardlopen, is bijvoorbeeld een ander soort sneaker nodig. Bij krachttraining is een Converse All Star sneaker al goed genoeg. Deze geeft stevigheid om de enkel en een zool waar je niet makkelijk mee wegglipt. Voor hardlopen is een lage schoen met dikke zool handiger. Door een dikke, verende zool wordt het rennen minder zwaar en is de landing minder hard. Ook voor de loopband in de sportschool geldt dit.

Top 10 sneakers

Een goede reden om nieuwe sneakers te kopen dus. Bekijk hier onder, onze favoriete sneakers, die geschikt zijn voor jouw work-out.

1. Nike Reacy Hyperset Zaal

sneakers

2. Nike Air Monarch IV “Black And White”

3. Converse All Star Hi Black

sneakers

4. Nike Renew Fusion

sneakers

5. Adidas Alpha Boost

sneakers

6. Nike Air Max 270 Black White

sneakers

7. Nike React Element 55 Schematic ‘Blue’

sneakers

8. Adidas Ozweego ‘Trace Cargo’

9. Adidas Rivalry Low

10. Nike Air Force 1 High ’07 AN20

sneakers